Jouw wefts voorgefinancierd

Beste saloneigenaar,

Heeft u altijd al haarverlenging willen aanbieden in uw salon maar bent u hier nooit aan begonnen vanwege de hoge opstartkosten?
Dan is dit hét moment om te starten met het aanbieden van haarverlenging danwel haarweave aan uw klanten.

Luxury Weave heeft een geweldige aanbieding en biedt u als ondernemer een unieke kans!

Luxury Weave

Wat houdt de aanbieding precies in?

Wij bieden u een starterspakket haarverlenging aan zonder vooraf kosten in rekening te brengen.
Dit geeft u de mogelijkheid om direct extra omzet te maken, u hoeft niet eerst te investeren.

In het starterspakket zitten alle meest voorkomende haarkleuren en lengtes, plus uiteraard het benodigde  gereedschap zoals microringen, extra sterk garen en kromme naalden voor het innaaien van de weave. U kunt dus direct aan de slag!

Na 1 maand komt onze vertegenwoordigster bij u langs in de salon, om te bespreken hoeveel klanten u gelukkig heeft kunnen maken met Luxury Weave . 

Dan zal ook de afrekening van de verkochte producten plaatsvinden. Uiteraard kunt u ook een nieuwe order plaatsen, zodat u voor elke klant het juiste haar in huis heeft.

Zo hoeven uw klanten niet te wachten tot het haar besteld is; de klant kan het haar uitkiezen en meteen voorzien worden van een haarverlenging.

Mocht u eerder een aanvulling nodig hebben, kunt u op 2 manieren bestellen: via onze website of u maakt een afspraak in onze online agenda, waarna wij met onze collectie haar weer naar uw salon toe komen.

Makkelijker kan niet!

Welke kwaliteit haar kunt u verwachten?

Luxury Weave is 100% human hair van Russische origine, met absoluut de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Omdat de band flinterdun is, is deze weave is ook zeer geschikt voor fijn en/of dun haar.

De band is machinaal geweven, dus extra sterk. Ook steken er geen haartjes uit die de hoofdhuid kunnen irriteren.

Omdat het 100% human hair is kan men er alles mee doen wat men met het eigen haar ook kan doen: stylen, krullen, knippen en verven.

Uiteraard dient het haar wel met de grootste zorg behandeld te worden, met een kwalitatief goede shampoo, conditioner en een product voor hittebescherming.

Voordelen van Luxury Weave:

Luxury Weave wefts

Hairextensions aanvragen

Belangstelling? Bestel dan gratis een kleurenring (borg EUR 50,-) zodat er een keuze gemaakt kan worden uit de vele kleuren. Uiteraard kunnen alle kleuren onderling gemixt worden.