Over Luxury Weave

Na veel onderzoek en experimenteren hebben wij een product gevonden dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Wij zijn daarom erg blij en trots om deze fantastische weft aan te kunnen bieden!

De dikte van de Lovely Weft is vergelijkbaar met een handgenaaide weft (handtied), maar deze staan erom bekend dat ze niet op maat geknipt kunnen worden omdat ze dan uitvallen. Luxury Weave is weliswaar net zo dun maar in alle opzichten beter (dus knipbaar, het haar valt niet uit). Luxury Weave is daardoor perfect voor een haarverlenging in dunner haar. Ook is het perfect om meer haar op 1 baan te bevestigen, dus is de weft ook erg geschikt voor een verlenging in dik haar.

Uiteraard is deze weft ook perfect voor een normale haarverlenging, en vrijwel onzichtbaar! Geen voelbare dikke randen meer op het hoofd, en prachtig zacht en vol haar, dat wil toch iedereen?

Luxury Weave is van de hoogste kwaliteit 100% remy full cuticle human hair, double drawn (dus volle punten). Met de juiste verzorging blijft het haar prachtig zacht en vol en kan het keer op keer hergebruikt worden.

Voordelen van Luxury Weave:

Jouw gratis wefts aanvragen

Belangstelling? Bestel dan gratis een kleurenring (borg EUR 50,-) zodat er een keuze gemaakt kan worden uit de vele kleuren. Uiteraard kunnen alle kleuren onderling gemixt worden.